Instant Dreams in première op IDFA

Hoezeer digitale fotografie ons leven ook beheerst, Polaroid heeft nooit zijn magie verloren en blijft op veel mensen een grote aantrekkingskracht uitoefenen.

Lees verder

Panasonic Lumix G9

Het hing al een tijdje in de lucht.. de aankondiging van een nieuwe high-end Lumix G-systeemcamera. Vandaag is het dan officieel, de Panasonic Lumix G9. Verkrijgbaar in januari 2018 met een adviesprijs vanaf € 1.699,- (body) of € 2.299,- )body met Leica 12-60 mm).

Lees verder

Nature Talks Photo Festival 2017!

Op 11 & 12 november 2017 organiseert Nature Talks de 2de editie van Nature Talks Photo Festival. Locatie van het festival is Congres Centrum Reehorst in Ede.

Lees verder

Vivian Keulards expositie

Tot en met 28 november exposeert portretfotograaf Vivian Keulards met twee van haar series in WTC the Hague Art Gallery. Haar werk gaat altijd over mensen, cultuur en identiteit. Bloody Mary & Sloppy Joe maakte Keulards toen ze drie jaar in Colorado verbleef.

Lees verder

Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO

Olympus introduceert een nieuwe Pro-primelens, de M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO. De nieuwe lens zal vanaf maart 2018 verkrijgbaar zijn en een verwachte verkoopprijs krijgen van Euro 1.399 incl. btw.

Lees verder

Olympus M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO.

Olympus introduceert een nieuwe Pro-primelens, de M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO. De nieuwe lens zal vanaf december 2017 verkrijgbaar zijn en een verwachte verkoopprijs krijgen van Euro 1.299 incl. btw.

Lees verder

Sony Alpha 7R III

Sony heeft zijn Alpha-serie systeemcamera's uitgebreid met een nieuw model, de A7R III. Deze camera is uitgerust met een 41,2 MP Exmor R CMOS-beeldsensor en opnamesnelheden tot 10 bps met volledige AF/AE-tracking.

Lees verder

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de Apple iPhone X

De Apple iPhone X is de nieuwste aanwinst van Apple. Een indrukwekkende maar prijzige smartphone. In dit artikel bespreken we de belangrijkste voordelen van de iPhone X om te kijken of hij zijn geld waard is.

Lees verder

Oproep Fujifilm GFX 50s testpaneldag

De GFX 50s is een opzienbarende medium formaat systeemcamera die een nieuw niveau van fotokwaliteit biedt aan veeleisende fotografen. Ben jij nieuwsgierig geworden wat deze high-end medium formaat camera jou te bieden heeft en zou je er een dag mee aan de slag willen? Meld je dan aan voor de Fujifilm GFX 50s testpaneldag die op donderdag 2 november gehouden wordt.

Lees verder

Canon PowerShot G1 X Mark III

Met de G1 X Mark III introduceert Canon naar eigen zeggen de beste PowerShot G-serie-camera ooit. Aan de buitenkant lijkt de PowerShot G1 X Mark III als twee druppels water op de oudere G5 X.

Lees verder

Meer nieuws artikelen