Yuvali Theis - new faces

In de mode werken betekent werken in een volwassen wereld waarin zelfvertrouwen een belangrijke rol speelt. New faces zijn de jonge beginnende modellen die hun eerste stappen in deze wereld zetten. Het zijn meisjes tussen de 13 en 18 jaar die, terwijl zij bezig zijn met zichzelf ontwikkelen en volwassen te worden, gevolgd worden door vele kritische ogen. De new faces zijn puur, veelbelovend en vastberaden om een plek in de mode te veroveren.
www.yuvalitheis.com

Fotografie door Yuvali Theis - new faces

Yuvali Theis - new faces

Evert Klein Nagelvoort - Corvus Corone

Mijn vader vertelde me vroeger het verhaal over mijn overgrootopa. Hij had een kraai die altijd met hem mee ging, ook op de fiets. Sindsdien wist ik het zeker; ik wil ook vriendschap sluiten met de kraai. Maar dan wel échte vriendschap. Het stelen van een ei uit een kraaiennest is voor mij geen optie. De kraai moet zijn eigen vrijheid behouden. Dus geen kooitjes, hokjes of andere gelijksoortige oplossingen. In de film toon ik het proces en de pogingen om vriendschap te sluiten met de kraai.?Met het fotoboek richt ik me op de beeldvorming rondom de kraai. De kraai is immers meer dan alleen een vogel…
www.evertkn.nl

Fotografie door Evert Klein Nagelvoort - Corvus Corone

Evert Klein Nagelvoort - Corvus Corone

Sophia Aerts - Odyssey

Odyssey gaat over reizen, op zoek naar je ware identiteit. Je weet niet wat je zoekt of waar je naar toe wilt. Het is een zoektocht naar het geluk dat in het ronddwalen zelf ligt. Deze reis gaat niet over het bereiken van een bestemming, want de bestemming is onbekend. Het onderweg zijn is datgene wat telt. Wie reist leeft in het nu en onderweg is alles mogelijk.
www.sophiaaerts.com

Fotografie door Sophia Aerts - Odyssey

Sophia Aerts - Odyssey

Website expositie van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag