Nikon Coolpix S01

Dankzij de ingebouwde batterij en het interne geheugen van 7,3 GB is het mogelijk geworden de camera slank te houden en vrij te houden van accessoires zoals extra geheugenkaarten of laders. De algemene kenmerken van de Nikon Coolpix S01 zijn: een Nikkor objectief met 3x optische zoom, een 6,2cm touchscreen, een 10,1 megapixel CCD-beeldsensor, en de 720p filmfunctie.

Voorzijde Nikon Coolpix S01 paars

Nikon S01 bediening

De nieuwe Nikon S01 beschikt over een touch-lcd. Handig in de bediening en door de grote menupictogrammen komt het geheel overzichtelijk over. Het startscherm van de camera is aan je voorkeuren aanpassen en je kunt bijvoorbeeld een van je eigen foto's als achtergrondafbeelding gebruiken. Creatief fotograferen is voor iedereen mogelijk met deze camera. Zo is het mogelijk je films vooraf een nostalgisch tintje geven met het sepia-effect of je foto's er achteraf retro uit laten zien met het speelgoedcamera-effect of een apart effect geven met het Fisheye-effect.

Achterzijde Nikon S01

Nikon Coolpix S01 kenmerken

• Nikkor zoomobjectief met 3x optische zoom (29–87mm)
• HD-film (720p): leg de actie moeiteloos vast in HD via het touchscreen
• Detectie van bewegingsonscherpte
• De hoge ISO-lichtgevoeligheid (tot 1600) vermindert de kans op onscherpe beelden
• Eenvoudige autostand met Automatische scènekeuze
• Via EXPEED C2 worden alle cameratechnologieën geoptimaliseerd
• Opladen via USB- of lichtnetadapter
• Klik hier voor de Nikon Coolpix S01 specificaties

Verzameling Nikon Coolpix S01 camera's

Nikon Coolpix S01 review

De Nikon S01 zal vanaf 27 september 2012 in het zwart, wit en mirror (spiegel zilver) verkrijgbaar zijn en heeft een adviesverkoopprijs van 169 euro. Wij hebben alvast een Nikon Coolpix S01 testsample aangevraagd en zullen zodra de testresultaten verwerkt zijn een Nikon Coolpix S01 review publiceren. Overigens, wie de komende Photokina 2012 gaat bezoeken zal de nieuwe S01 ongetwijfeld tegenkomen op de stand van Nikon.