Samsung EX2F met lichtsterk objectief

Het is bijzonder om een compact camera aan te treffen met een dergelijk lichtsterk objectief. Sterker nog, de Samsung EX2F is ’s werelds eerste compact met een F1.4 24 mm groothoek. In combinatie met de gevoelige 1/1.7-inch BSI-CMOS sensor is de Samsung EX2F dan ook een ideale camera om te fotograferen bij beschikbaar licht. Een blik op de Samsung EX2F specificaties maakt duidelijk dat een creatieve fotograaf voldoende gereedschap in handen krijgt om invloed uit te kunnen oefenen op het eindresultaat. Natuurlijk hoort daarbij sluitertijd- en diafragmavoorkeuze, maar ook de digital effectfilters kunnen de beelden een unieke touch meegeven.

Samsung EX2F met uitgeklapt AMOLED display

Een hoge resolutie kantelbaar AMOLED-scherm geeft de Samsung EX2F meerwaarde

Delen van foto’s met Samsung EX2F Wi-Fi camera

Via de Wi-Fi functie kun je de foto’s die gemaakt zijn met de Samsung EX2F Wi-Fi camera direct delen via social media kanalen zoals Facebook, Picasa of e-mail. Het is zelfs mogelijk om via een Wi-Fi hotspot een back-up te maken van je foto’s. Verder beschikt de Samsung EX2F over een kantelbaar, 3-inch formaat AMOLED scherm.

Bovenkant van de Samsung EX2F

Samsung EX2F biedt veel creatieve instelmogelijkheden. De ergonomie is gericht op de enthousiaste fotograaf.

Samsung EX2F review

Naar verwachting zal de Samsung EX2F vanaf augustus in de winkels liggen. Ondertussen hebben wij een Samsung EX2F testsample aangevraagd en zullen nadat wij de testresultaten verwerkt hebben een Samsung EX2F review publiceren.