Geef je op voor de gratis Fujifilm X-H1 testpaneldag

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat de nieuwe Fujifim X-H1 high-end camera jou te bieden heeft, en zou je er een dag mee aan de slag willen? Meld je dan aan voor de Fujifilm X-H1 testpaneldag die op woensdag 16 mei gehouden wordt.

Lees verder

Fujifilm GFX middenformaat objectieven

Het GFX middenformaatsysteem wordt aangevuld met een objectief en accessoires: de Fujinon GF F4/250 mm R LM OIS WR, de GF 1.4x TC WR teleconverter en een twee macro tussenringen (MCEX-18G WR en MCEX-45 WR). De GF F4/250 mm R LM OIS WR heeft omgerekend naar full-frame een brandpunt van 198 mm en dankzij een hoogwaardige optische constructie met kwaliteitsglas is er een perfecte detailweergave en scherpte.

Lees verder

Ontvang gratis het boek De Wilde Stad bij een jaarabonnement op Focus!

Momenteel draait in de bioscopen de film De Wilde Stad van EMS Films, die ook De Nieuwe Wildernis maakten. De film schetst een beeld van Amsterdam vanuit een totaal nieuw perspectief. Namelijk dat van de, door de mens vaak onopgemerkte, inwoners: de vele wilde dieren en planten die de stad bevolken.

Lees verder

Maak kans op 2 gratis kaarten voor Fotogasten #9!

Op 19 april organiseert het Nederlands Fotomuseum voor de negende maal de live talkshow Fotogasten. De avond staat ditmaal in thema van de tentoonstelling Unwired van Jacqueline Hassink die momenteel te zien is in het Fotomuseum Rotterdam, en over wat online zijn met je doet.

Lees verder

OPROEP - Documentaire foto-opdrachten Amsterdam 2018

Sinds 1972 laat het Stadsarchief consequent en op artistiek niveau de stad, haar bewoners en allerlei stedelijke fenomenen vastleggen: fotografie als maatschappelijk betekenisvol medium om het tijdsbeeld op te tekenen en voor latere generaties te bewaren. Al meer dan 200 fotografen ontvingen opdrachten.

Lees verder

Ed van der Elsken door de ogen van Jan de Bont

Het Rijksmuseum presenteert 26 zeldzame authentieke afdrukken van Ed van der Elsken. Aanleiding is de schenking van regisseur Jan de Bont en zijn vrouw Trish Reeves de Bont. Een selectie hiervan is voor het eerst te zien in de presentatie 'Ed van der Elsken door de ogen van Jan de Bont', samen met niet eerder getoonde foto’s uit de Rijksmuseumcollectie.

Lees verder

HUAWEI P20PRO: 360 GRADEN DE WERELD ROND

De nieuwe Huawei P20 Pro tilt fotografie naar epische hoogten. De P20 Pro heeft maar liefst drie cameralenzen aan de achterkant. Met elke lens maak je foto’s en video’s van ongekende kwaliteit. En als je deze nieuwe Huawei hero nu bestelt, krijg je een Huawei EnVizion 360 Camera t.w.v. € 199,-cadeau! Daarmee maak jij de tofste panorama's en 360 graden VR foto's.

Lees verder

Huawei P20 Pro

Tijdens een groots evenement in Parijs heeft Huawei zijn nieuwste topmodel smartphone gepresenteerd: de P20 Pro. Deze high-end smartphone heeft als opvallend, en onderscheidend, kenmerk een beeldsensor aan boord met een resolutie van maar liefst 40 megapixels!

Lees verder

Focus op PI

Dit jaar hebben wij Wieger Poutsma in onze stand. In aansluiting op zijn lezing in het Adobe theater zal hij bij Focus in de stand nader ingaan op de details van de stof die hij heeft besproken in zijn lezing en kun je rechtstreeks vragen aan hem stellen.

Lees verder

Zeiss Loxia F2.4/25 mm

Speciaal voor full-frame Sony-systeemcamera’s is door Zeiss een nieuw handmatig objectief ontwikkeld: de Loxia F2.4/25 mm. Het optische ontwerp van het hoogwaardige objectief is speciaal aangepast op de Sony-sensor om een optimale beeldkwaliteit te realiseren.

Lees verder

Meer nieuws artikelen