Samsung Galaxy A6 en A6+

Het portfolio van Samsung smartphones wordt uitgebreid met de Galaxy A6 en A6+. Een duo dat is voorzien van onder meer een dubbele camera. In de huidige smartphonemarkt lijken veel toestellen wat betreft bel- en internetfuncties op elkaar, maar op het gebied van de camerafunctie kan de fabrikant zich nog onderscheiden van de concurrentie.

Lees verder

Sony Imaging Lease

Om de Sony full-frame systeemcamera’s en bijbehorende accessoires toegankelijker te maken voor de doelgroep is de Sony Imaging Lease service in het leven geroepen. In samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions wordt de eindgebruiker een leaseconstructie aangeboden voor alle full-frame camera’s, professionele videocamera’s, accessoires en lenzen tegen 0% rente.

Lees verder

Leica Cafe 16 mei 2018

Tijdens het ‘Leica Café' op woensdag 16 mei a.s. is de Leica Store Amsterdam dé plek voor Leica liefhebbers en enthousiastelingen om elkaar te ontmoeten, te praten en ervaringen te delen onder het genot van een drankje. Net als in een echt café. Het café is geopend van 18.30 tot 21.00 uur, gratis entree, kom en ga zoals je wilt.

Lees verder

CAPTIONS FOR CAS

Help fotoarchief Cas Oorthuys beschrijven. Het Nederlands Fotomuseum roept heel Nederland op om mee te werken aan het beschrijven van het archief van Cas Oorthuys, één van de meest invloedrijke Nederlandse fotografen van de 20ste eeuw.

Lees verder

Microbeurs bij Fotogram, Amsterdam

Een dag vol nieuwe ideeën, laat je inspireren maak foto’s zoals je die nooit zag! Een beurs over objectieven waar importeurs hun nieuwste en bijzonderste producten tonen. Met demo’s en lezingen, je kunt ook van alles zelf uitproberen.

Lees verder

Alys Tomlinson Photographer of the Year 2018!

Op 19 april j.l. zijn in Londen de winnaars van de prestigieuze Sony World Photography Awards 2018 bekend gemaakt. De titel "Photographer of the Year" is uitgereikt aan de Britse fotograaf Alys Tomlinson voor haar fotoserie Ex-Voto.

Lees verder

Geef je op voor de gratis Fujifilm X-H1 testpaneldag

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat de nieuwe Fujifim X-H1 high-end camera jou te bieden heeft, en zou je er een dag mee aan de slag willen? Meld je dan aan voor de Fujifilm X-H1 testpaneldag die op woensdag 16 mei gehouden wordt.

Lees verder

Fujifilm GFX middenformaat objectieven

Het GFX middenformaatsysteem wordt aangevuld met een objectief en accessoires: de Fujinon GF F4/250 mm R LM OIS WR, de GF 1.4x TC WR teleconverter en een twee macro tussenringen (MCEX-18G WR en MCEX-45 WR). De GF F4/250 mm R LM OIS WR heeft omgerekend naar full-frame een brandpunt van 198 mm en dankzij een hoogwaardige optische constructie met kwaliteitsglas is er een perfecte detailweergave en scherpte.

Lees verder

Ontvang gratis het boek De Wilde Stad bij een jaarabonnement op Focus!

Momenteel draait in de bioscopen de film De Wilde Stad van EMS Films, die ook De Nieuwe Wildernis maakten. De film schetst een beeld van Amsterdam vanuit een totaal nieuw perspectief. Namelijk dat van de, door de mens vaak onopgemerkte, inwoners: de vele wilde dieren en planten die de stad bevolken.

Lees verder

Maak kans op 2 gratis kaarten voor Fotogasten #9!

Op 19 april organiseert het Nederlands Fotomuseum voor de negende maal de live talkshow Fotogasten. De avond staat ditmaal in thema van de tentoonstelling Unwired van Jacqueline Hassink die momenteel te zien is in het Fotomuseum Rotterdam, en over wat online zijn met je doet.

Lees verder

Meer nieuws artikelen